Lad os blive din byggepartner

Hos Svanetegn løser vi alle former for arkitekt-, rådgivnings-, udbuds- og bygherre-arbejde for både private og erhverv. Vi har været i branchen i over 20 år, både som håndværker, konstruktør og arkitekt. Så med os som din byggepartner, er du sikker på, at du altid får en løsning, der kan udføres i praksis inden for budget og tidshorisont.

At hyre en arkitekt lyder både dyrt og som lettere overkill, hvis du skal have bygget om, bygget til eller bygget nyt hjemme i din privatbolig. For tit tilbyder de håndværkere eller entreprenører, du vælger til opgaven også at stå for de tekniske tegninger, eller også køber du en standardløsning, der allerede ligger tegninger til.

Men derved fraskriver du dig muligheden for at få fuldstændig indflydelse på dit byggeri, samt erfaren rådgivning og vejledning fra et par uvildige øjne. Samtidig risikerer du også, at du kommer til at vælge en løsning, der er alt for dyr, eller som slet ikke passer til din eksisterende bolig eller din og din families fremtidige behov.

Få over 25 års erfaring gratis oven i

Vælger du at hyre Svanetegn til at hjælpe dig med din til-, om- eller nybygning, får du ikke alene de nødvendige tekniske tegninger til dit byggeri. Du får over 25 års erfaring gratis oven i.

Det betyder, at du får en løsning, der passer til både de eventuelt eksisterende bygninger, omgivelserne og din families fremtidige behov. Jeg starter altid med at tage udgangspunkt i det, der allerede er – uanset om det er et eksisterende byggeri, eller de omgivelser, du skal bygge din nye bolig i.

Derefter undersøger jeg hvilke regler, servitutter og lokalplaner, der gælder for det sted, hvor byggeriet skal udføres. For tit sætter de begrænsninger eller stiller krav til både byggeriets udførelse, størrelse og materialevalg.

Dernæst ser jeg på din familie og de behov, som den forventeligt vil få med tiden – samt tager højde for, hvordan boligen bliver at bo i, den dag børnene er flyttet fra reden, og du er blevet ældre og måske knapt så adræt som i dag.

For det du bygger i dag, skal også give mening om mange år – og helst ligne noget, der altid har været meningen, skulle være en del af din bolig. Derved får byggeriet både den bedste funktionalitet, det bedste udseende og den bedste indflydelse på ejendomsvurderingen.

Få et nemmere byggeri

Med over 25 års erfaring kender vi byggebranchen fra alle sider af bordet. Med en baggrund som murer og mange års virke som konstruktør i entreprenørbranchen, har jeg prøvet, hvad det vil sige at skulle udføre de tegninger og planer, som jeg selv sidder og laver i dag.

Det betyder, at du er sikker på, at du får et byggeri, der rent faktisk kan bygges uden store ekstraomkostninger til specialmaterialer, unødvendigt komplicerede løsninger eller for mange skift mellem de forskellige håndværkergrupper.

Samtidig kan du hyre mig til at styre og kvalitetssikre dit byggeri, lige som jeg kan stå for tilbudsprocessen, hvis du vil have hjælp til at vælge de bedste håndværkere eller entreprenører til opgaven.

Jeg kan også give dig et overslag på prisen på dit byggeri meget tidligt i processen, så du kan tage stilling til prisniveauet. Samtidig får du god tid til at finde den eventuelt nødvendige finansiering.

Kom trygt i mål med dit byggeprojekt

Uanset hvad du har brug for af assistance til dit byggeprojekt, er du altid sikker på, at du kommer trygt i mål med Svanetegn.

Så drømmer du om at bygge om, bygge til eller bygge nyt, starter realiseringen af dine drømme med, at du kontakter mig. Så kan vi tage en snak om dit byggeri, så jeg kan give et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at bruge Svanetegn som din byggepartner.

SvaneTegn ApS
Cvr nr.: 36505397

v/ Brian Svane Christensen
Bygningskonstruktør og ejer

Havemose 2, Lambjerg
6470 Sydals
Telefon: 60 19 76 09
brian@svanetegn.dk