Kom sikkert i mål med erhvervsbyggeriet med Svanetegn

Skal firmaet bygge ud, bygge om eller bygge nyt? Så kan Svanetegn hjælpe jer gennem hele processen lige fra ide til færdigt byggeri. Vi kan udarbejde tegninger, byggeplaner, står for tilbudsprocessen, indhente byggetilladelser og fungere som bygherrerådgiver hele vejen gennem byggeprocessen. Læs her, hvorfor du skal vælge Svanetegn til dit erhvervsbyggeri.

Har dit firma planer om at bygge ud, bygge om eller bygge helt nyt? Så har du brug for en erfaren og solid partner, der både kan rådgive, planlægge og stå for alt det praktiske omkring byggeriet. Derved kan du fortsat koncentrere dig om dit firma, mens vi står for at udvide, ændre eller bygge de nye lokaler, som I har brug for.

Få klarhed om budgettet fra starten

Lige så snart I planlægger at bygge, er det en god ide at tage fat i en erfaren arkitekt og bygherrerådgiver, der kan vejlede jer fra starten. På baggrund af vores over 25 års erfaring fra både den praktiske og administrative side af byggebranchen, er vi i stand til at skabe det perfekte byggeri, der passer til netop de behov, som I har i jeres firma.

På baggrund jeres ønsker og behov, kan vi udvikle komplette arbejdstegninger og visualiseringer af det færdige byggeri. Det giver jer noget konkret, I kan forholde jer til. Samtidig kan vi også meget tidligt i processen give jer et overslag på, hvad byggeriet vil komme til at koste. Derved får I ekstra god tid til at finde eventuel finansiering af byggeriet.

Vores mange års erfaring sikrer samtidig, at det byggeri vi udvikler til jer, rent faktisk kan bygges, uden at der skal bruge unødvendigt dyre materialer, arbejdsprocesser eller tidsforsinkende skift mellem forskellige håndværkergrupper. Vi har en praktisk og pragmatisk tilgang til byggeprojekter, der kan spare jer for rigtig mange penge og tid i byggeprocessen.

Få erfarne kræfter til at lede tilbudsprocessen

Uanset om I vælger at udbyde jeres byggeri i licitation eller indhente tilbud, har I brug for at kunne levere byggetegninger, materialelister og kravsspecifikationer til byggeriet i et format, som byggefirmaerne kan forstå. Samtidig har I også brug for et sæt erfarne øjne til at vurdere de tilbud, som I får ind.

Vi kan stå for hele tilbuds- eller licitationsprocessen lige fra udarbejdelse af materialerne på både papir og det korrekte elektroniske BIM-format over indhentningen af tilbud og priser, og til den endelige afgørelse af hvilken entreprenør eller håndværker som vinder opgaven.

Kom sikkert i mål med jeres byggeri

Vi kan også fungere som uvildig bygherrerådgiver i forbindelse med jeres byggeri – uanset om vi har stået for design og planlægning eller ej. Samtidig sikrer vores mange års erfaringer som først håndværker, senere konstruktør og i dag arkitekt, at vi kender virkeligheden og de behov, der er hele vejen rundt om bordet under et byggeri.

Det sikrer jer en langt bedre kommunikation mellem alle parter i jeres byggeprojekt, hvor alle får de informationer, de har behov for i det format og på den måde, der passer til dem. Det gør

SvaneTegn ApS
Cvr nr.: 36505397

v/ Brian Svane Christensen
Bygningskonstruktør og ejer

Havemose 2, Lambjerg
6470 Sydals
Telefon: 60 19 76 09
brian@svanetegn.dk