Håndtering af licitaioner og tilbudsrunder

Står jeres firma foran at skulle bygge nyt, og mangler I de nødvendige tilbudsmaterialer at sende ud til de byggefirmaer, der skal give tilbud på opgaven? Eller mangler I nogen til at forestå den tilbuds- eller licitationsrunde, som jeres byggeprojekt skal sende ud i? Så tag fat i Svanetegn. Vi har stor erfaring med alt inden for tilbud og licitation.

Skal jeres firma bygge nyt, bygge om eller bygge til, vil I naturligvis sikre jer, at I få det bedste og billigste byggefirma til at stå for jeres byggeri. Derfor skal I indhente som minimum 3 tilbud fra lige så mange byggefirmaer.

Private firmaer behøver ikke anvende licitationer

Tidligere var I tvunget til at udbyde byggearbejdet i enten offentlig eller indbudt licitation. Men i dag er det kun offentlige bygherrer eller offentligt støttet byggeri til en samlet pris på over 1,4 million, der er forpligtet til det. Så indgår der offentlig støtte i dit byggeprojekt, er der tvunget til at udbyde det i licitation.

Som privat bygherre kan du indhente lige så mange tilbud, du har lyst til. Samtidig er du ikke forpligtet til at vælge nogle af de indhentede tilbud, eller tvunget til at skulle vælge det billigste tilbud, sådan som du oftest er ved en licitation. Denne tilbudsform kaldes også for underhåndstilbud, netop fordi de ikke indhentes via licitation.

Få professionel hjælp til licitationer og tilbudsrunder

Men uanset om du skal anvende en licitation eller afholder en tilbudsrunde for at finde det bedste og billigste byggefirma til jeres byggeri, har dit firma brug for både tilbudsmaterialer, og et par erfarne øjne til at vurdere de indkomne tilbud.

Her kan I med fordel tage fat i Svanetegn. Vi kan levere tilbudsmaterialerne i form af tegninger over byggeriet, materialelister og andre informationer. Vi kan også levere alle informationer i det elektroniske BIM-format, der anvendes af de pågældende byggefirmaer.

Samtidig kan vi være de erfarne øjne, der vurderer de indkomne tilbud. Med over 25 års både praktisk, teknisk og administrativ erfaring fra byggebranchen, har vi de bedste og meget brede funderede forudsætninger for at kunne finde det bedste og billigste tilbud.

Vi kan hjælpe jer hele vejen i mål

Når først det rigtige byggefirma er fundet og I skal til at bygge, kan vi hjælpe jer hele vejen i mål med jeres byggeprojekt. Vi tilbyder nemlig også bygherrerådgivning til jeres byggeri. Så er I sikker på, at I har en erfaren fagmand på jeres side til at hjælpe og rådgive jer under hele byggeprocessen.

Læs mere om bygherrerådgivning fra Svanetegn her!

SvaneTegn ApS
Cvr nr.: 36505397

v/ Brian Svane Christensen
Bygningskonstruktør og ejer

Havemose 2, Lambjerg
6470 Sydals
Telefon: 60 19 76 09
brian@svanetegn.dk