Kloak- og afløbsløsninger

Har du brug for rådgivning, vejledning eller projektering af kloak- og afløbsløsninger, eller har I brug for at få efterset og godkendt udførte kloakopgaver? Så kontakt Svanetegn! Vi er autoriseret kloakmester og arkitekt, og har derfor de bedste forudsætningen for at skabe de kloak- og afløbsløsninger, som I har brug for.

Har I brug for at få projekteret, tegnet eller udformet nye kloak- eller afløbsløsninger, er det en god ide at kontakte en professionel fagmand. Det er det også, hvis I har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med ændringer på jeres eksisterende kloakløsninger.

Hos Svanetegn er vi både kloakmester og uddannet konstruktør og arkitekt. Det betyder, at vi har alle forudsætninger for at skabe effektive og velfungerende kloak- og afløbsløsninger til alle former for byggeri inden for både private og erhverv.

Lad os skabe jeres kloak- og afløbsløsninger

Vi kan designe alle former for kloak- og afløbsløsninger til alt lige fra et nye badeværelse og til komplicerede afløbsløsninger inden for industrien. Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor.

Samtidig sikrer vores over 20 års erfaring fra alle dele af byggebranchen, at vi får skabt nogle kloak- og afløbsløsninger, der rent faktisk kan bygges, uden at det bliver unødigt dyrt og besværligt.

Få efterset og godkendt jeres kloak- og afløbsløsninger

Vi kan også hjælpe jer som bygherrerådgiver i forbindelse med kloak- og afløbsprojekter, ligesom vi kan rådgive omkring eksisterende kloakløsninger eller igangværende kloakarbejder.

Læs mere om vores ydelser inden for bygherrerådgivning!

Desuden kan vi i vores egenskab som kloakmester, godkende de kloakløsninger som I har fået andre til at udføre for jer. Derved får du et par uvildige og erfarne øjne på jeres kloakprojekt, og kan få de officielle godkendelser på plads af jeres nye afløbs- eller kloaksystem.

Professionel afløbs- og kloakrådgivning

Så med Svanetegn kan du få professionel rådgivning, vejledning og projektering af de afløbs- og kloakløsninger, du påtænker, er i gang med, eller har fået udført.

Kontakt os allerede i dag, og kom i mål med den helt rigtige kloakløsning.

Skal jeg ringe dig op?

SvaneTegn ApS
Cvr nr.: 36505397

v/ Brian Svane Christensen
Bygningskonstruktør og ejer

Havemose 2, Lambjerg
6470 Sydals
Telefon: 60 19 76 09
brian@svanetegn.dk