Bygherrerådgivning

Står jeres firma foran et byggeprojekt, men mangler I den nødvendige byggetekniske erfaring internt til at følge, kontrollere eller kvalitetssikre jeres byggeri? Så kontakt Svanetegn, og få os til at være jeres bygherrerådgiver. Vi har over 20 års erfaringer fra alle dele af byggebranchen, og er uddannet både murer, konstruktør og arkitekt. Så lad os blive jeres mand, når I vil sikre, at jeres byggeprojekt kommer i mål til tiden og inden for budgettet.

Som firma uden byggeteknisk erfaring kan det være svært at vurdere, hvorvidt jeres byggeprojekt følger tidsplanen, og om det leverede arbejde står mål med den forventede kvalitet. Samtidig kan det være svært at kontrollere, at byggeriet lever op til de lovkrav, der er til den type byggeri, som I er ved at udføre.

Det kan også være svært at kommunikere med byggefirmaet, fordi I måske ikke helt forstår den terminologi og de begreber, de anvender. Der er kort sagt mange steder det kan gå galt, og hvor det være dyrt, først at opdage fejlen når byggeriet står færdigt.

Få professionel bygherrerådgivning

Det er her Svanetegn kommer på banen. Vi kan stille op som jeres professionelle bygherrerådgiver, der kan følge, kontrollere og kvalitetssikre det byggeri, som I er ved at få opført. Vi er jeres mand i byggeprojektet, der kan spotte problemer, besvare jeres tvivlsspørgsmål og oversætte, hvad det er, byggefolkene mener.

Vi kan også rådgive og vejlede jer, hvis der opstår komplikationer eller uventede udfordringer, så I får løst dem på den mest økonomiske og mindst tidskrævende måde. Samtidig kan vi også rådgive jer om, hvad der er almindelig skik og brug, samt gode måder løse opståede problemer, tvister og andre ubehagelige situationer.

Over 20 års erfaring med byggeri

Med over 20 års erfaring fra alle dele af byggebranchen, har Svanetegn de bedste forudsætninger for at vurdere jeres byggeri, det arbejde som jeres byggefirma leverer, og kommunikere flydende med alle parter i byggeprojektet.

Vi har arbejdet både som håndværker (murer), siddet som konstruktør i et entreprenørfirma og siden 2010 drevet vores eget arkitektfirma. Så vi kender byggebranchen fra alle sider omkring bordet i et byggeprojekt. Derfor kan vi sikre, at alle får tilgodeset de behov og forventninger, de har til arbejdet.

Så har I brug for en erfaren og uafhængig bygherrerådgiver til jeres byggeprojekt, er det Svanetegn, I skal have fat i.

Kontakt SvanteTegn i dag

Står jeres firma foran et byggeprojekt, men mangler den byggetekniske erfaring internt til at følge, kontrollere og kvalitetssikre jeres byggeri?

Kontakt Svanetegn!

Skal jeg ringe dig op?

SvaneTegn ApS
Cvr nr.: 36505397

v/ Brian Svane Christensen
Bygningskonstruktør og ejer

Havemose 2, Lambjerg
6470 Sydals
Telefon: 60 19 76 09
brian@svanetegn.dk