Få hjælp til dit danske byggeprojekt

De danske byggeregler og danske håndværkere kan være svære at forstå for tyske husejere i Danmark. Derfor tilbyder Svanetegn at stå for alt det byggetekniske, når du skal købe bolig eller have bygget om eller bygget til i din danske bolig.

Tjek af tilstands- og energirapport

Vi gennemgår og forklarer betydningen af tilstands- og energirapporter ved huskøb.

Planlægning af om- og tilbygninger

Vi kan stå for alt lige fra budgettering og til udarbejdelse af alt tegningsmateriale.

Byggesagsstyring fra start til slut

Vi klarer alt lige fra at få tilbud over håndværkerkommunikation og til kvalitetstjek.

Køb ikke katten

i sækken

Skal du købe bolig i Danmark, er det vigtigt, at du forstår, hvad der står i de tilstands- og energirapporter, som indgår i en hushandel. Samt at du er opmærksom på, at de fejl og mangler som er almindelige for en bolig af den alder, ikke behøver nævnes i rapporterne. Og husker på, at ejendomsmægleren er sælgers mand i en dansk hushandel. 

Hos Svanetegn hjælper vi dig med at forstå, hvad der står i tilstands- og energirapporter – og konsekvenserne af det. Så ved du præcis, hvad det er for en bolig, du er ved at købe, og har en mere kvalificeret ide om, hvad det vil koste at få udbedret, hvis du køber.

Kontakt Svanetegn!

Danske byggeregler kan være indviklede for udlændinge

I Danmark er der helt faste og meget klare regler for alle former for byggeri. Samt nøje definerede krav til dokumentation af byggeriet i form af byggetegninger og beskrivelser. Uden at det er på plads, er det ikke muligt at få byggetilladelse til dit byggeprojekt.

Hos Svanetegn giver vi dig det bedste udgangspunkt for din ansøgning og en større chance for at få godkendt byggeriet. Så kan du hurtigere komme i gang med og få færdiggjort dit byggeprojekt, så du får skabt den bolig i Danmark, som du altid har drømt om.

Byggesagsstyring fra tilbud til færdigt byggeri

Er du bosat i Tyskland, kan det være svært og tidskrævende at stå for et byggeri i Danmark. Dels på grund af afstanden, og dels fordi der oftest er mange ting, at holde styr på. Og mange regler at sætte dig ind i.

Derfor tilbyder Svanetegn at stå for hele byggeprocessen lige fra budgettering og indhentning af tilbud fra danske håndværkere over at holde øje med og følge op på byggeriet og til at gennemgå og godkende det afleverede byggeri i samarbejde med dig. Det sikrer dig en om- eller tilbygning, som lever op til dine forventninger – uden at du får grå hår undervejs i processen.

Hvem er Svanetegn?

Svanetegn er et løsningsorienteret arkitekt- og byggerådgivningsfirma, som har en pragmatisk og helt nede på jorden tilgang til byggeri. Vi forsøger ikke at gøre det mere kompliceret end det er, og sørger for, at det vi tegner, rent faktisk kan bygges i praksis. Derved sparer vi dig for store ekstraomkostninger eller brug af dyre, specialfremstillede materialer.

Vi har mange års erfaring fra alle dele af byggebranchen. Derfor har vi et indgående kendskab til, hvilke forventninger og hvilken tankegang der er hele vejen rundt om bordet i forbindelse med et byggeprojekt. Både hos de myndigheder som skal godkende byggeprojektet, og de håndværkere eller entreprenører som skal udføre det.

Det sikrer dig et byggeri, som kommer nemmere og hurtigere i mål – og at både erfaring, vidensgrundlag og kommunikation er i orden gennem hele byggeprojektet.

Så uanset om du skal købe en bolig i Danmark, eller bygge den om eller bygge til, kan Svanetegn hjælpe dig.

Kontakt os i dag, og få en snak om dit boligkøb eller byggeprojekt. 

Vi snakker tysk – naturligvis.

SvaneTegn ApS
Cvr nr.: 36505397

v/ Brian Svane Christensen
Bygningskonstruktør og ejer

Havemose 2, Lambjerg
6470 Sydals
Telefon: 60 19 76 09
brian@svanetegn.dk