Alt i arkitekttegninger

Skal der bygges om, bygges til eller bygges nyt, har du brug for professionelle arkitekttegninger. De skaber rammerne for dit byggeri og sikrer, at alle har adgang til alle nødvendige oplysninger om dimensioner, materialer og så videre. Med gode, gennemarbejdede arkitekttegninger har du større sikkerhed for, at dit byggeri kommer i mål til tiden og inden for budgettet.

Grundlaget for ethvert byggeri er korrekte og detaljerede arkitekttegninger, der angiver alle informationer om byggeriet og viser, hvordan det færdige byggeri kommer til at se ud.

På baggrund af byggetegningerne er det også muligt at skabe tredimensionelle visualiseringer af det færdige byggeri. De gør det nemmere for alle at forholde sig til, hvordan det endelige byggeri kommer til at tage sig ud.

Arkitekttegninger til dit private byggeri

Som privatperson synes du måske det lyder som overkill, at hyre en professionel arkitekt til at tegne din til-, om- eller nybygning. Men vil du have fuld kontrol med dit byggeri, gøre det lettere at få byggetilladelse og få et par erfarne, uvildige øjne på dit byggeprojekt, er det en god ide at få en arkitekt på banen.

Vælger du Svanetegn, får du samtidig over 25 års erfaring fra alle sider af byggebranchen med i købet. Det er din garanti for, at de byggetegninger du får, rent faktisk også kan føres ud i livet.

// Læs mere om vores ydelser til private her

Arkitekttegninger til firmaer

På samme måde kan vi udfærdige tegninger til din virksomheds byggeplaner. Samtidig kan vi tilbyde jer hjælp med udarbejdelse af tilbudsmateriale, håndtering af tilbuds- eller licitationsprocessen, samt fungere som bygherrerådgiver under hele byggeprojektet.

// Læs mere om vores ydelser til erhverv her

Alle byggeinformationer kan leveres elektronisk

I forbindelse med udfærdigelsen af arkitekttegningerne træffes der oftest også beslutninger om, hvilke materialer der skal anvendes til byggeriet. Det har afgørende betydning for dimensioneringen af byggeriet og dermed for de endelige tegninger af det.

Disse informationer lagres digitalt i alle de BIM-formater, der anvendes af byggebranchens forskellige parter. På baggrund heraf er det nemt at trække materialelister ud fra vores tegninger, samt give et groft estimat på budgettet for dit byggeri.

Så har du brug for arkitekttegninger til dig byggeri, skal du kontakt Svanetegn i dag!

SvaneTegn ApS
Cvr nr.: 36505397

v/ Brian Svane Christensen
Bygningskonstruktør og ejer

Havemose 2, Lambjerg
6470 Sydals
Telefon: 60 19 76 09
brian@svanetegn.dk